Çetince Ortaokulu

Vizyon: Geleceği Bugünden Yaşayarak, Başarıda Sınır Tanımayan Çizgi Üstü Model Bir Okul Olmak.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, saygılı, demokratik, Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı, kültürel değerlerine sahip çıkan, devletini ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırabilmektir.

Başarılar: 2012 ; 1 Fen Lisesi, 1 Sosyal Bilimler Lisesi, 1 Anadolu Öğretmen Lisesi, 5 Anadolu Lisesi 2017 ; 1 Fen Lisesi, 1 Sağlık Lisesi 2 Anadolu Öğretmen Lisesi, 5 Anadolu Lisesi

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09:10 - 12:05 12:10 - 14:30 15:30 16:10
Isınma: Kalorifer, Katı yakıtlı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cetinceorta.meb.k12.tr

Adres - Çetince Köyü/ Yalvaç ISPARTA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Isparta - Konya Karayolu üzerindedir. Kasaba Merkezi olup, halk geçimini çiftçilik ve ticaretle kazanmaktadır.

Adres - Çetince Köyü/ Yalvaç ISPARTA

Ulaşım Kasabanın toplu taşıma araçları ile sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yalvaç İlçe Merkezine 18 km. Isparta İl Merkezine 120 km